Kameleonwoningen Kamperland

Recent is er in Kamperland een uniek nieuwbouwproject van start gegaan. De Kameleonwoningen, zes Duplo-woningen in het plan De Campervelden. Maar wat maakt deze woningen zo uniek? Zoals een kameleon zich aan kan passen aan zijn omgeving, kunnen deze woningen aangepast worden naar de wensen van de eigenaar. Zo heeft de toekomstige bewoner keuze uit verschillende voorgevelindelingen en gevelmaterialen. Ook zijn er verschillende indelingskeuzes voor zowel de begane grond als de eerste verdieping. De wensen van de bewoner komen op de eerste plaats, zelfs in de toekomst. Het is bij deze woningen namelijk veel eenvoudiger dan bij traditionele woningen om aanpassingen te doen aan de woningindeling.

Bij deze nieuwbouwontwikkeling op Noord-Beveland wordt vooruitgelopen op de eisen van de toekomst. De prijs/kwaliteitsverhouding is dan ook scherper dan bij een traditionele woning. Er is al een Kameleonwoning te koop voor € 222.500,00 V.O.N.!

Samen met Rothuizen Architecten, Aannemingsbedrijf Fraanje en Bouwgroep Peters gaan wij de samenwerking aan en zullen we deze mooie, toekomstbestendige woningen gaan realiseren. Als Van de Velde Installatiegroep zijn wij onder andere verantwoordelijk voor het aanbrengen van de installaties in de woningen. Hierbij kunt u denken aan verwarming, elektriciteit en sanitair, waarbij duurzaamheid centraal staat.

Heeft dit nieuws uw interesse gewekt? Neem dan snel contact voor een afspraak of verdere informatie!

Verdere informatie:

Dhr. Van Beekhuizen T: 06-215 78 862 E: jvanb@zeelandnet.nl

Zie ook: https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/120319/Noord-Beveland-gaat-als-eerste-gemeente-duplo-woningen-bouwen

Terug naar projecten

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op