Maatregelen Corona-virus

In deze roerige tijden moeten we gezamenlijk zorgen dat we het Corona-virus (COVID-19) niet verder verspreiden. Voor Van de Velde Installatiegroep heeft veiligheid de hoogste prioriteit. We volgen derhalve nauwlettend de richtlijnen van het RIVM. Sinds enige tijd vragen we onze medewerkers zich te houden aan de volgende richtlijnen:

Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Beperk contact met andere mensen. Als je geen klachten hebt, werk zoveel mogelijk thuis of probeer je werktijden te verspreiden.

Zorg voor goede hygiënemaatregelen:
– Was je handen regelmatig met water en zeep;
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
– Gebruik papieren zakdoekjes;
– Geen handen schudden.

Daarnaast hebben we duidelijke regels opgesteld als het gaat om het maken van afspraken met onze klanten. Tijdens het gesprek met de klant zal worden gevraagd naar de situatie in de woning.
Indien onze klant, of zijn/haar huisgenote(n), last heeft van klachten zoals hierboven beschreven, dan zullen we het verhelpen van niet-dringende zaken minimaal twee weken uitstellen.
Uiteraard laten we geen enkele klant in de kou, of met een ander urgent probleem, zitten. Echter, we zijn genoodzaakt de klant te vragen voorzorgsmaatregelen te treffen:

– Indien de reparatie moet plaatsvinden in een ruimte die door een persoon met ziekteverschijnselen wordt gebruikt (bijvoorbeeld slaapkamer, keuken, toilet of badkamer), dan wordt er verzocht de ruimte 30 minuten voor aanvang van het bezoek van onze medewerker niet meer te laten gebruiken door de persoon met ziekteverschijnselen. De ruimte dient, gedurende die 30 minuten, geventileerd te worden;

– De persoon met ziekteverschijnselen wordt verzocht zich in een andere ruimte (dan de ruimte waar de werkzaamheden moeten plaatsvinden) te bevinden tijdens het bezoek van onze medewerker.
Mocht het RIVM de richtlijnen aanpassen, dan zullen we deze uiteraard opvolgen.

Op deze manier hopen we een veilige situatie voor onze klanten en onze medewerker te kunnen creëren, en vragen om uw begrip dat we minder klantgericht kunnen werken dan u van ons gewend bent.

Terug naar voorpagina

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op