Aannemingsbedrijf Fraanje

We zijn verheugd om deel uit te maken van het project van Aannemingsbedrijf Fraanje, waarbij we de installatie verzorgen voor hun nieuwe kantoorpand.

De nieuwbouw van het kantoor is opgedeeld in twee bouwfases. In de eerste fase is er een modern pand met drie verdiepingen gerealiseerd. Momenteel zijn we actief bezig met de tweede fase, waarbij we ons voornamelijk richten op de werkplaats en een deel van de kantoorruimte.

Onze rol omvat het ontwerpen en installeren van diverse duurzame installatiesystemen. We hebben hierbij speciale aandacht besteed aan energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Zo hebben we onder andere laadpalen geïnstalleerd voor elektrische voertuigen, waarmee  Aannemingsbedrijf Fraanje een stap vooruit zet naar een groenere toekomst.

Naast duurzame installaties hebben we ook gezorgd voor een uitgebreid brandbeveiligingssysteem om de veiligheid van het pand en haar gebruikers te waarborgen.

Ons doel is om niet alleen te voldoen aan de behoeften van Aannemingsbedrijf Fraanje, maar ook om een duurzaam en veilig werkomgeving te creëren waarin hun medewerkers optimaal kunnen functioneren.

Met onze expertise streven we ernaar om bij te dragen aan het succes van dit project en om Aannemingsbedrijf Fraanje te helpen bij het realiseren van hun visie voor hun nieuwe kantoorpand.”

Blijf op de hoogte van dit project: volg onze sociale media kanalen FacebookInstagram en LinkedIn, voor de laatste updates!

Ontdek onze andere projecten hier!

 

Terug naar projecten

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op