Abdijhof Kapelle

  • Abdijhof Kapelle
  • Abdijhof
  • Abdijhof
  • Abdijhof

Abdijhof, een uniek nieuwbouwproject aan de rand van Kapelle-Biezelinge. Dit buitengewone project, ontstaan uit de visie om zelfstandig te wonen met aandacht voor elkaar, biedt 10 levensloopbestendige woningen met een ongekend comfortniveau en een duurzame insteek.

Comfortabel Wonen in een Groene Omgeving

Abdijhof is meer dan zomaar een nieuwbouwproject; het is een plek waar dromen werkelijkheid worden. Gelegen aan de rand van Kapelle-Biezelinge, omarmt Abdijhof het idee van zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar. De 10 fraaie woningen zijn ontworpen om comfort en duurzaamheid te omarmen, te midden van een groene en rustige omgeving.

Architectonisch Meesterwerk

Het plan is tot stand gekomen in samenwerking met ervaren professionals, met oog voor detail en functionaliteit. De woningen zijn geïnspireerd door de stijl van een boerenschuur en worden uitgevoerd in twee verschillende varianten. Iedere woning beschikt over een eigen buitenruimte en berging, grenzend aan een gezellig woonerf.

Ontmoeting en Groen Staatscentraal

Abdijhof is niet zomaar een woonproject; het is een plek voor ontmoeting in een groene en uitnodigende omgeving. Het landschapsontwerp omvat bloemperken, zitjes en zelfs een gemeenschappelijke moestuin. Hier staat de mogelijkheid tot ontmoeting centraal.

Duurzaamheid in Elk Detail

Bij Abdijhof staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De woningen zijn ontworpen met het oog op de toekomst, waarbij het gehele woonprogramma op de begane grond is gesitueerd. Abdijhof biedt zorgeloos wonen zonder de lasten van een onderhoudsintensieve woning.

Topkwaliteit Installaties door Van de Velde Installatiegroep

Als Van de Velde Installatiegroep zijn wij trots om bij te dragen aan Abdijhof. De woningen zijn voorzien van hoogwaardige installaties die zorgen voor maximaal comfort en optimale duurzaamheid. Van energiezuinige verwarmingssystemen tot slimme domotica, wij zorgen ervoor dat de bewoners genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Toekomstbestendig Wonen

Dankzij de samenwerking tussen V&V Bouw en Van de Velde Installatiegroep krijgt Abdijhof niet alleen een prachtige uitstraling maar ook toekomstbestendig wonen. De woningen zijn niet alleen comfortabel maar ook voorzien van installaties die inspelen op de moderne eisen van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Wij zijn verheugd om ons steentje bij te dragen aan dit bijzondere project.

Blijf op de hoogte van abdijhof: volg onze sociale media kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn, voor de laatste updates!

Ontdek onze andere projecten hier!

Terug naar projecten

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op