Abdijhof Kapelle

  • Abdijhof
Abdijhof is een uniek nieuwbouwproject aan de rand van Kapelle-Biezelinge, waar 10 levensloopbestendige woningen worden gebouwd met een focus op comfort en duurzaamheid.

Dit project biedt meer dan alleen woningen; het staat voor zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar. Gelegen in een groene omgeving, biedt Abdijhof een plek voor ontmoeting en gemeenschap, met onder andere een gemeenschappelijke moestuin en gezellige woonerf.

De woningen, geïnspireerd door de stijl van een boerenschuur, zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Elke woning heeft een eigen buitenruimte en berging.

Duurzaamheid staat centraal bij Abdijhof. De woningen zijn ontworpen voor zorgeloos wonen, met het volledige woonprogramma op de begane grond en hoogwaardige installaties die comfort en energie-efficiëntie garanderen.

Als Van de Velde Installatiegroep zijn we trots om bij te dragen aan dit project. Onze hoogwaardige installaties zorgen voor maximaal comfort en duurzaamheid, waardoor bewoners kunnen genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Door de nauwe samenwerking tussen V&V Bouw en Van de Velde Installatiegroep wordt Abdijhof niet alleen een prachtige woonomgeving, maar ook een plek waar mensen kunnen genieten van toekomstbestendig wonen. We kijken ernaar uit om ons steentje bij te dragen aan dit bijzondere project.

Blijf op de hoogte van abdijhof: volg onze sociale media kanalen FacebookInstagram en LinkedIn, voor de laatste updates!

Ontdek onze andere projecten hier!

Terug naar projecten

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op