Cv-ketels

  • Servicemonteur
  • CV-ketels
Bij Installatiebedrijf Van de Velde zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van verwarmingssystemen, met een specialisatie in cv-ketels. Of het nu gaat om installatie, onderhoud of reparatie. Wij bieden uitgebreide diensten voor cv-ketels van gerenommeerde merken zoals Nefit, Remeha en Intergas. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste cv-ketel die perfect aansluit op uw verwarmingsbehoeften en energie-efficiëntie-eisen.

Onze diensten omvatten:

  • Installatie van Cv-ketels: Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie van uw cv-ketel. We houden hierbij ook rekening met uw specifieke wensen en de lay-out van uw woning of bedrijfspand.
  • Onderhoud van Cv-ketels: Om ervoor te zorgen dat uw cv-ketel optimaal presteert en betrouwbaar blijft, bieden wij regelmatig onderhoud. Periodieke controles en schoonmaakacties dragen bij aan een lange levensduur van uw verwarmingssysteem.
  • Reparatie van Cv-ketels: Ons team staat paraat voor snelle en efficiënte reparaties. Bij storingen of problemen met uw cv-ketel kunt u op ons rekenen voor een professionele oplossing.

Wij begrijpen dat een goed werkende cv-ketel essentieel is voor een comfortabele en warme leefomgeving. Daarom streven we ernaar om uw verwarmingssysteem optimaal te laten functioneren. Zodat u kunt genieten van een aangename temperatuur in huis of op kantoor.

Naast onze expertise in cv-ketels raden we ook aan om te investeren in een slimme thermostaat. Een slimme thermostaat biedt extra gemak en energiebesparing door het nauwkeurig regelen van de temperatuur en het aanpassen aan uw levensstijl.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

Ontdek onze oplossingen en blijf op de hoogte van bedrijfsnieuws door ons te volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.
Terug naar oplossingen

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op