Flexwoningen ‘t Zwin

  • flexwoningen
In Middelburg is de realisatie gestart van 52 flexwoningen, waarbij Van de Velde Installatiegroep verantwoordelijk is voor de technische installaties. Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van Woongoed Middelburg en Marsaki BV.

Deze flexwoningen hebben een specifiek doel: 24 van deze woningen zijn bestemd voor mensen die dringend behoefte hebben aan een huis, zoals gescheiden individuen of jongeren die niet langer thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast zijn er 28 woningen bedoeld voor statushouders, dat wil zeggen asielzoekers die toestemming hebben gekregen om permanent in Nederland te verblijven. Zij kunnen tijdelijk in deze flexwoningen wonen totdat er een definitieve woonruimte voor hen beschikbaar is.

Als installatiegroep zijn wij toegewijd aan het leveren van technische installaties voor deze flexwoningen, zodat alle bewoners kunnen genieten van een comfortabele en veilige woonomgeving. Met dit project dragen we bij aan het bieden van passende huisvesting voor mensen in verschillende situaties.

Blijf op de hoogte van dit project: volg onze sociale media kanalen FacebookInstagram en LinkedIn, voor de laatste updates!

Ontdek onze andere projecten hier!

Terug naar projecten

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op