Laadpalen

Bij Van de Velde Installatiegroep zetten we ons in voor duurzamere mobiliteit door laadpalen te leveren voor elektrische voertuigen. Onze laadpalen dragen bij aan een groenere toekomst en ondersteunen duurzaam transport.

Nu elektrische auto’s steeds populairder worden, weten wij hoe belangrijk een betrouwbare laadinfrastructuur is. Daarom bieden we een breed assortiment laadpalen aan, in diverse types, die inspelen op de groeiende vraag naar oplaadmogelijkheden. Onze thuisladers zijn niet alleen handig en toegankelijk, maar bieden ook een eenvoudige oplossing voor dagelijks opladen.

Onze laadpalen zijn geavanceerd en voldoen aan de hoogste technologie- en veiligheidsnormen. We begrijpen dat een moeiteloze integratie in het dagelijks leven belangrijk is. Daarom bieden we oplossingen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook makkelijk in gebruik. Onze laadpalen zijn ontworpen om het opladen van je elektrische voertuig zo eenvoudig mogelijk te maken, of je nu thuis bent of op het werk.

Voor bedrijfseigenaren bieden wij laadoplossingen die de overstap naar elektrisch rijden vergemakkelijken. Bedrijven kunnen hiermee niet alleen hun duurzaamheid vergroten, maar ook inspelen op de behoeften van hun werknemers en klanten. Voor particulieren hebben wij thuislaadpunten die een betrouwbare en praktische oplossing bieden voor het dagelijks opladen van hun elektrische voertuig.

Bij Van de Velde Installatiegroep vinden zowel bedrijven als particulieren de perfecte laadoplossing voor hun behoeften. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die elektrische mobiliteit wil ondersteunen of een particulier die een laadpunt thuis nodig heeft, wij staan klaar om je te helpen.

laadpaal easee

Voorwaarden voor het plaatsen van een Easee laadpunt voor €1585,-:

  • Voldoende vrije ruimte in de groepenkast: Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om een krachtgroep toe te voegen.
  • Locatie van de meterkast: De meterkast moet direct achter de gevel zitten waar het laadpunt wordt geplaatst.
  • Beschikbare P1 poort op de slimme meter: Er moet een vrije P1 poort beschikbaar zijn op de slimme meter.
  • Wifi-netwerk: Er moet een stabiel en beschikbaar Wifi-netwerk zijn.
  • Privégebruik: Het laadpunt is bedoeld voor privégebruik en er vindt geen verrekening van stroomkosten plaats.

Afwijkende situaties zijn ook mogelijk, maar kunnen gepaard gaan met extra kosten.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan:

Ontdek onze oplossingen en blijf op de hoogte van bedrijfsnieuws door ons te volgen op FacebookInstagram en LinkedIn.

Terug naar oplossingen

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op