MFA Nieuwdorp

Als toegewijde partner van de Velde Installatiegroep zijn we verheugd betrokken te zijn bij het project in Nieuwdorp: de realisatie van een multifunctioneel centrum (MFA). Op de huidige locatie van de school, naast de kerk en pastorie, zal een prachtig MFA worden gerealiseerd, dat een centrale ontmoetingsplaats zal worden.

De Bethelkerk krijgt een nieuwe bestemming als dorpshuis, waar buurtbewoners samenkomen voor diverse activiteiten en evenementen. De pastorie zal worden gerenoveerd tot een kinderopvang. Basisschool De Regenboog krijgt een nieuw gebouw met een ruime gymzaal.

Door deze gebouwen met elkaar te verbinden, ontstaat een harmonieus geheel waarin de verschillende functies in elkaar overlopen. Alle essentiële installaties worden verzorgd door onze installatiegroep, met als doel een comfortabele en duurzame omgeving te creëren. We streven ernaar een warme en gastvrije sfeer te creëren, waarin iedere gebruiker zich thuis voelt en volop kan genieten van alle faciliteiten die het MFA te bieden heeft. Met onze expertise dragen we bij aan de realisatie van een MFA dat niet alleen functioneel is, maar ook een waardevolle toevoeging vormt voor het sociale leven in Nieuwdorp.

Blijf op de hoogte van MFA Nieuwdorp volg onze sociale media kanalen FacebookInstagram en LinkedIn, voor de laatste updates!

Ontdek onze andere projecten hier!

Terug naar projecten

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op