Oranjeplein Oost Souburg

Wij dragen als installatiebedrijf in opdracht van WVO Zorg bij aan een woonzorgcentrum met 96 verpleegeenheden en 16 huurappartementen.

In het nieuwe woonzorgcentrum vinden ouderen met lichamelijke beperkingen of dementie een warm thuis in de verpleeghuiswoningen. Elke woning biedt ruimte aan 8 bewoners, waar persoonlijke zorg en aandacht centraal staan. Daarnaast biedt het gebouw ruimte aan een dagbestedingslocatie, fysiotherapiebehandelruimte, en het gastvrije Atrium en Brasserie.

Het Oranjeplein biedt ook levensloopbestendige huurappartementen, waar mensen zelfstandig kunnen wonen en zorg ontvangen van WVO Zorg indien nodig. De variatie in appartementstypes, waaronder studio’s, 2- en 3-kamerappartementen en opties voor mantelzorgers, zorgt voor een thuis op maat.

Wij zijn vereerd om een bijdrage te leveren aan dit waardevolle project, waar zorg en welzijn samekomen. We danken WVO Zorg voor het vertrouwen in onze expertise en kijken uit naar een toekomst waar het Oranjeplein een veilige haven en een gastvrije ontmoetingsplek zal zijn voor velen.

Terug naar projecten

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op