Zonnepanelen

Van de Velde werkt simpel: wat telt is dat de installatie goed functioneert en maximaal rendement oplevert. Tevens zijn zonnepanelen een duurzame investering die aansluit op de behoeften van maatschappelijk verantwoord leven. De kwaliteit van onze zonnepanelen én componenten behoren tot de top van de markt. U krijgt garantie op het gehele systeem: de zonnepanelen, de omvormer en het montagesysteem.

Van de Velde Installatiegroep zorgt voor een optimale werking gedurende de gehele levensduur van uw zonnepanelen. Door de zonnestroomsystemen te monitoren, kan men op afstand zien hoe goed deze presteren.

Bij Van de Velde weet u waar u aan toe bent, u komt nooit voor verrassingen te staan.

Onze werkwijze

Top kwaliteit verdient een serieuze aanpak

De kwaliteit van onze zonnepanelen behoort tot de top van de markt. U krijgt garantie op het gehele systeem, de zonnepanelen, de omvormer, het montagesysteem. Van de Velde Installatiegroep maakt het mogelijk om een zorgeloze werking gedurende de levensduur van uw zonnepaneleninstallatie te garanderen.

Dit alles terwijl de prijs van onze zonnepanelen concurrerend is ten opzichte van kwalitatief mindere panelen!

1. U geeft aan geïnteresseerd te zijn in zonnepanelen. We maken dan vrijblijvend een afspraak voor een onderzoek bij u thuis. Hierbij onderzoeken we de locatie op de mogelijkheden voor plaatsing, en meten wij alles op. Hierbij informeren we u duidelijk over de verschillende mogelijkheden.

2. Na het onderzoek weten wij wat u wilt en weet u wat er mogelijk is bij u op het dak. U krijgt een indicatie van de te verwachten kosten.

3. Hierna bekijken we of er voor u subsidiemogelijkheden zijn.

4. U ontvangt een passende offerte. Na uw opdrachtbevestiging bezorgen wij alle materialen en installeren uw eigen PV-installatie.

5. Wij realiseren uw zonnestoominstallatie. Dit kan afhankelijk van de grootte van de installatie en uw dak variëren van 1 tot meerdere dagen.

6. Het monitoren en in werking stellen.

7. Na het afronden van de installatie helpen wij u bij het invullen van de eventuele subsidiemogelijkheden

Terug naar voorpagina

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op