Warmtepompen

  • Warmtepompen
  • Airco-/koelinstallatiemonteur
Bij Installatiebedrijf Van de Velde zetten we ons in voor duurzame verwarmingsoplossingen. En onze focus ligt op het aanbieden van hoogwaardige warmtepompsystemen. Als alternatief voor traditionele verwarmingssystemen maken warmtepompen gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Dat betekent niet alleen efficiëntie, maar dit draagt ook bij aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en warmtepompen te installeren. Ze zorgen voor zowel verwarming als koeling in uw woning of bedrijfspand.

Onze Warmtepompdiensten omvatten:

  • Advies op Maat: Onze experts helpen u bij het kiezen van het juiste warmtepompsysteem dat voldoet aan uw specifieke behoeften. We bespreken de verschillende opties, waaronder hybride en all electric systemen, om ervoor te zorgen dat uw verwarmings- en koelingsvereisten volledig worden ingevuld.
  • Installatie van Warmtepompen: Ons gespecialiseerde installatieteam zorgt voor een vakkundige en efficiënte installatie van de door u gekozen warmtepomp. Of het nu gaat om bestaande woningen, nieuwbouwprojecten of grootschalige hotels of appartementencomplexen, wij hebben de ervaring en kennis om aan uw verwachtingen te voldoen.
  • Merken en Types: Wij werken met gerenommeerde merken zoals Mitsubishi, Daikin, en Remeha om hoogwaardige warmtepompsystemen te leveren. Of u nu de voorkeur geeft aan een hybride systeem dat samenwerkt met uw bestaande installatie, of een volledig elektrische (all electric) oplossing, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Warmtepompen zijn niet alleen een duurzame keuze, maar bieden ook financiële voordelen op langere termijn door energie-efficiëntie. Door over te stappen op een warmtepompsysteem draagt u bij aan een groenere toekomst en geniet u van het comfort van een optimaal gereguleerde temperatuur in uw leef- of werkomgeving en vindt u uiteindelijk financieel voordeel.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Download nu onze brochure  ‘Kan een warmtepomp in mijn huis?’ en ontdek hoe ook u kunt profiteren van duurzame energie en een comfortabeler leefklimaat in uw woning.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

Ontdek onze oplossingen en blijf op de hoogte van bedrijfsnieuws door ons te volgen op FacebookInstagram en LinkedIn. 

Terug naar oplossingen

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op