Zorgstroom Ravensteijnweg in Middelburg

  • Zorgstroom Middelburg

In het voormalige schoolgebouw van Scalda aan de Ravensteijnweg in Middelburg werken we samen met Zorgstroom aan een prachtig nieuw woonzorgcentrum.

Sinds februari 2023 zijn wij betrokken bij dit project, waarbij we onze expertise inzetten voor de installatie van essentiële systemen voor het woonzorgcentrum. Onze installaties zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de bewoners en het personeel.

Wij focussen ons op comfort, veiligheid en efficiëntie.

Het nieuwe woonzorgcentrum van Zorgstroom in de Ravensteijnweg in Middelburg biedt plaats aan: 137 bewoners, inclusief 95 plaatsen voor verpleeghuiszorg, 20 kamers voor tijdelijk verblijf en 22 huurappartementen. Wij leveren hoogwaardige installaties die zorgen voor een optimale leefomgeving.

Met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid maken we gebruikt van duurzame en energie-efficiënte oplossingen om bij te dragen aan een milieuvriendelijke omgeving.

Door middel van een nauwe samenwerking met Zorgstroom hebben we onze installaties kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften en eisen. We hebben geluisterd naar hun feedback en suggesties om ervoor te zorgen dat het woonzorgcentrum voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en functionaliteit.

We kijken ernaar uit om het vernieuwde gebouw eind 2024 op te leveren. Wij zijn trots om ons steentje bij te dragen aan dit belangrijke project.

Blijf op de hoogte van ons project Ravensteijnweg in Middelburg en volg onze sociale media kanalen FacebookInstagram en LinkedIn, voor de laatste updates!

Ontdek onze andere projecten hier!

 

Terug naar projecten

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op